YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARI BAŞLADI

03.06.2015

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl organize edilen Yaz Spor Okulları'nın başvuruları  başladı. 15 Haziran - 15 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan 06-18 yaş grubu
gençler için yaz spor okulları kayıtları başladı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan İl Müdür vekili Cemil Budak;”Çocuklarımızın yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirebilmesi ve küçük yaşlarda gençlerimize spor kültürünü ve yeteneklerine göre o branşlarda sprocu kazandırmayı amaçlıyoruz. Yetenekli sporcu yetiştirmek amacıyla başlatılan ücretsiz Yaz Spor Okulları 20 branşla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyetlerine Yaz döneminde de ara vermeden devam edecek. Vali Lütfü Yiğenoğlu Stadyumu içerisinde bulunan İl Spor Merkezimizde öğrencilere ve velilere kayıt ve spor faaliyetleri hakkında detaylı bilgi verilmektedir.

Yoğun bir talebin olduğu yaz spor okullarımız; Atletizm, Voleybol, Yüzme, Judo,
Karate,Taekwon-do,Kick-Boks,Boks,Tenis,MasaTenisi, Halk Oyunları, Güreş, Badminton, Futbol, Halter, Basketbol,Kayak,VücutGeliştirme,Herkesİçinspor olmak üzere 20 Branşta  eğitimli ve tecrübeli antrenörlerimiz tarafından çalışmalarını sürdürecek dedi”.

 

Kayıt için Gerekli Belgeler;


1-Nüfus Cüzdan Fotokopisi
2-Kayıt Formu (İl Müdürlüğünden Temin Edilecek)