Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, okulların açılması ve yeni eğitim öğretim döneminin başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Alp mesajında şunları söyledi: “Okullarımızın açıldığı bu gün, hem milyonlarca öğrencimiz için, hem de velilerimiz, öğretmenlerimiz, Millî Eğitim camiamız ve tüm milletimiz için çok anlamlı bir gün.

Bütün Türkiye genelinde öğrencilerimizin okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir eğitim öğretim dönemine daha başlıyor olmanın sevinç ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

 Yeni eğitim öğretim dönemi; ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefi doğrultusunda en önemli basamağın nitelikli bir eğitim olduğundan hareketle, çocuklarımızın pozitif bilimleri kavramasıyla birlikte, milli ve manevi değerlerimizi öğrenme ve yaşama anlamında da iyi bir fırsat olarak görülmelidir.

 Ülke genelinde öğrenci, öğretmen ve velilerimiz arasında kurulacak sağlıklı bir iletişim ve işbirliği ile bu eğitim öğretim dönemini bir önceki yıldan daha verimli ve başarılı geçirmesi, daha müreffeh bir Türkiye’nin teminatı olacaktır.

Bu uğurda, biz de spor teşkilatı olarak; tüm öğrencilerimizin sporun sayısız faydalarından istifade edecekleri ortamları sağlamak ve gençliğimizi sağlıklı nesiller halinde yetiştirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyor ve eğitimle sporu el ele gönül gönüle birlikte yükseltmek için çalışıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim câmiasına başarılar diliyor, 2017-2018 eğitim öğretim döneminin Türkiye'mize yeni ufuklar açmasını temenni ediyorum.”