Türkiye Boks Federasyonu tarafından bu yıl 31.’si düzenlenen Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvasında, 81 kiloda Şampiyon olan Bayram Malkan Havalimanında çiçeklerle karşılandı.

İstanbul’da düzenlenen Ahmet Cömert Boks Turnuvasında 13 ülkeden 120 sporcu mücadele etti. Müsabakada, 81 kiloda şampiyon olan Ağrı’lı Milli sporcu aynı zamanda en dövüşken boksör ödülüne layık görüldü.

Milli Sporcu Bayram Malkan’ı  ve antrenörü Volkan Sarı’yı; Personel Şube Müdürü Mehmet Koçoğlu, İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Metin Alıcıaslan,Hamur Gençlik Hizmetlire ve Spor Müdürü Yusuf Öner  ve kurum çalışanları karşıladı. 

Havalimanında yoğun ilgi ile karşılanan Milli Sporcu Malkan, İl müdürlüğü personeli tarafından tebrikleri kabul etti. Malkan kendisi ile fotoğraf çekmek isteyenlerin isteğini geri çevirmedi.

 

İL MÜDÜRÜ ALP,BAŞARILI SPORCUYU TEBRİK ETTİ

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, başarılı Milli Sporcuyu ve antrenörü Volkan Sarı’yı makamında kabul ederek, elde edilen başarıdan dolayı tebrik etti. Alp; Milli sporcumuz Bayram Malkan, verimli çalışmalarının neticesinde yine bir uluslar arası boks şampiyonasında şampiyonluk madalyasını kazandı. İnşallah bu başarıların devamı gelecetir.Sporcumuz aynı zamanda şampiyonanın en iyi dövüşken boksörü oldu. En dövüşken sporcu kupasını da ilimize ve ülkemize kazandardı. Bu büyük başarılarından dolayı sporcu kardeşimiz Bayram Malkan’ı ve antrenörü Volkan Sarı’yı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim dedi.

Milli Sporcu Bayram Malkan ise yapmış olduğu açıklamada; Türkiye Boks Federasyonumuz tarafından bu yıl 31.’si düzenlenen Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvasında, 81 kiloda Şampiyon olduğum için çok mutluyum. İnşallah Ülkem ve ilim için daha çok çalışıp daha çok başarılar kazanmak istiyorum. Bana ve tüm sporculara maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen İl Müdürümüz sayın Aziz Sinan Alp’a, ve çalışmalarımda gece gündüz demeden yanımda olan, antrenörüm Volkan Sarı’ya çok teşekkür ediyorum dedi.