Ağrı’da Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında,  Hayrettin Atmaca Anadolu Lisesinde seminer düzenlendi.

9-15 Ekim 2017 tarihleri arasında düzenlenen Amatör Spor Haftası, Ağrı’da spor branşları yanı sıra öğrencilere verilen seminerlerle devam ediyor.

Hayrettin Atmaca Anadolu Lisesinde organize edilen seminere, Spor Şube Müdürü Cemil Budak, ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, Okul Müdürü Edip Erdoğan, Diyetisyen Esra Kuru, Sportif Eğitim Uzmanı Tuncay Dağdelen,  Kayak antrenörü Harun Akyol ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Seminerin açılışında öğrencilere sporda beslenme ile ilgili bilgi veren diyetisyen Esra Kuru, müsabaka öncesinde, müsabaka esnasında ve müsabaka sonrasında beslenmenin nasıl olması gerektiğini anlattı.

ASKF Başkanı Erkan Kösedağ ise yapmış olduğu açıklamada; Öğrencilere başarılı oldukları spor branşında amatör spor hayatına başlamasını istedi. Kösedağ, Amatör Spor Haftası'nın daha fazla insanımızın sporla buluşmasına ve daha başarılı sporcuların yetişmesine vesile olmasını temenni ediyoruz dedi.

Spor Şube Müdürü Cemil Budak ise yaptığı açıklamada; İl Müdürlüğü olarak, Amatör Spor Haftası kapsamında 16 farklı branşta sportif turnuvalar düzenliyoruz. Amacımız sizin gibi değerli gençleri spora kazandırmaktır. İl Müdürlüğü kapılarının kendilerine her zaman açık olduğunu belirten Budak, sportif etkinliklerimiz yanı sıra Gençlik Merkezimizin düzenlediği ücretsiz geziler ve birçok faaliyetlerinden faydalanabilirsiniz. Amatör Spor Haftanızı kutlar, düzenlediğimiz tüm turnuvalarda sizleri de aramızda görmek istiyoruz dedi.

Düzenlenen Seminer kayak antrenörü Harun Akyol’un ve Sportif Eğitim Uzmanı Tuncay Dağdelen’in sunumları ile devam etti.