Gençlik Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Spor Şube Müdürü Cemil Budak ve Federasyon İl Temsilcileri katıldı.

Gerçekleşen toplantıda, 2017 yılının genel değerlendirilmesi ve 2018 yılında yapılması planlanan faaliyetler konusunda il temsilcileri ile tek tek dinlenilerek görüşleri alındı.

Toplantıda açıklama yapan İl Müdürü Alp; Geleceğimiz olan gençlerimizi daha çok spor aktivitelerine yönlendirirsek, onları zararlı alışkanlıklardan kurtarmış oluruz. Bunun için de siz değerle il temsilcilerimize büyük sorumluluk düşüyor. Ayrıca spor branşlarında başarı sağlamak için en büyük görevin yine il temsilcilerine düştüğünü belirten İl Müdürü Alp, bu konuda biz il müdürlüğü olarak imkânlarımız doğrultusunda maddi ve manevi desteklemeye hazırız. Bizim için tüm spor branşları önemlidir, çünkü Ağrı’da tüm branşlarda başarının geleceğine inancımız her zaman olmuştur.

Tesisler hakkında da bilgiler veren Alp, Bu yıl hizmete sunduğumuz 2500 seyirci kapasiteli spor salonumuzda sporcularımız çalışmalarına başladı.  Tüm tesislerimiz gençlerimiz ve halkımızın hizmetindedir. Tesislerin dolu olması için il temsilcilerimizde öz verili çalışmalarını bekliyoruz dedi. Kapımız il temsilcilerimize her zaman açıktır, ne sorun ve sıkıntınız varsa birlikte el ele vererek çözüm bulacağız dedi.