AĞRI’ DA 19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI

                19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Ağrı’da törenle kutlandı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı töreni, Abide meydanındaki Atatürk anıtına çelenk konulması ile başladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Atatürk anıtına çelenk sundu.  Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunması ile çelenk sunma töreni sona erdi.

Gerçekleşen törene, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Ömer Faruk Şiran, Şube Müdürleri, antrenörler, sporcular ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

 AĞRI VALİSİ SÜLEYMAN ELBAN SPORCULARI KABUL ETTİ

Ağrı Valisi Süleyman ELBAN,19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle sporcuları makamında kabul etti.

Kendisine sunulan Türk Bayrağını öperek teslim alan Vali Elban, Ulusal ve Uluslar arası şampiyonlarında çeşitli dallarda dereceye girmiş sporcuların bayramını kutladı.

Burada sporcuların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutlayan Elban; Sporda göstermiş olduğunuz üstün performanstan dolayı sizi ve antrenörlerinizi tebrik ediyorum dedi.

Gerçekleşen ziyarette; Vali Yardımcısı Onur Kökçü,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran ve Spor Şube Müdürü Cemil Budak’ta hazır bulundu.

Ziyaret çekilen hatıra resmi ile son buldu.