Ağrı Valisi Süleyman Elban, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde kurulan sportif stantları ziyaret etti.

Her sene 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Cumhuriyet Caddesine kurulan sportif amaçlı standlar vatandaşlar tarafından be sene de yoğun ilgi ile karşılandı.

Ağrı’ da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Ağrı Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, etkinlikler çerçevesinde merkez Cumhuriyet Caddesine farklı branşta sportif amaçlı stantlar kurdu. Taekwondo, Kort Tenisi, Gençlik Merkezi, Masa Tenisi, Satranç, Badminton, Boks, Kick Boks, Bilek Güreşi,  Halter, Jimnastik,Gençlik Merkezi  ve  Mehter Takımı branşlarında kurulan stantlara halk yoğun ilgi gösterdi. 

Kurulan stantları Vali yardımcısı Onur Kökçü ve İl Müdürü Ömer Faruk Şiran ile birlikte gezen Vali Süleyman Elban, burada sporcuların yaptıkları gösterileri izledikten sonra, gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramını kutladı.