Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Gençlerle birlikte faaliyet gösteren Ağrı Gençlik Merkezinin yıl boyunca yapmış olduğu faaliyetlere destek veren Gönüllü Gençler Trt Parkında piknikte buluştu.

 Merkez ve ilçelerde yer alan Gençlik Merkezlerinin yıl boyunca Kitap Okuma Halkaları, Merkezim Her Yerde ve Gençlerin İyilik Ağacı gibi projelerine Gönüllü olarak destek veren Gönüllü Gençler düzenlenen piknikte gün bolunca doyasıya eğlendiler.

Trt parkında bir araya gelen 100’e yakın gönüllü genç burada çeşitli oyunlar oynadıktan sonra yemek yediler. Yemek öncesi bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V. Cemil Budak; Siz değerli genç kardeşlerimize çok büyük sorumluklar düşmektedir çünkü sizler bu ülkenin geleceğisiniz.  Sevgili gençler bu ülkenin vatandaşları geçmişte yaşanan sıkıntıları hiçbirisinin bir daha yaşanmaması hep beraber mücadele edeceğiz. Burada en çok pay hiç şüphesiz sizindir. Gençlik Merkezlerimiz sizlere ve tüm halkımıza sürekli hizmet verecektir. Tüm faaliyetlerimizde ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz dedi.

Etkinlik sonunda gönüllü gençler çevre temizliği yapmayı da ihmal etmediler.