Ağrı’da Amatör Spor Haftası Kapanış Töreni Yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak 8-14 Ekim 2018 tarihleri arasında düzenlenen, "Amatör Spor Haftası" etkinlikleri, Ağrı’da düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Amatör Spor haftası etkinlikleri düzenlenen kapanış töreni ile sona erdi.

8-14 Ekim 2018 tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası kapanış töreni 2500 seyirci kapasiteli Spor salonunda düzenlendi.

Kapanış törenine; Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran’ın yanı sıra Şube Müdürleri, antrenörler, sporcular ve aileler katılırken hafta boyunca yapılan etkinliklerde başarılı olan sporculara madalya ve kupa takdimi yapıldı.

Kapanış töreninde bir konuşma yapan İl Müdürü Ömer Faruk Şiran; Amatör Spor Haftası boyunca 10 farklı branşta sportif etkinlikler yapıldığını belirterek, müsabakalarda mücadele eden tüm sporcuları tebrik etti.

Başarılı sporculara madalya ve kupaları; İl Müdürü Şiran, Şube Müdürleri, antrenörler ve sporcu velileri tarafından takdim edildi.