Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdür V.Cihan Demir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Demir, mesajında şunları söyledi:

"Ailemizin temel taşı, değerlerimizin koruyucusu kadınlarımızın, hayatın bütün alanlarına etkili bir şekilde katılmalarına imkân sağlayacak şartları hazırlamak, herkesin sorumluluğudur. Kadınlarımızın her şeyden önce bir ana olarak, geleceğimizin teminatı evlatlarımızı ahlak, edep ve terbiye dâhilinde yetiştirip topluma faydalı birer fert olmaları yolunda gösterdikleri gayret ve fedakârlıklar, her şeyin üstünde ve takdire şayandır. Bir toplumu dinamik yapan, çağdaş ve bilinçli nesiller yetişmesini sağlayan kadınlardır. Kadınlarımız, tarihte kurulan ilk Türk devletinden bu yana, devletin kuruluşunda ve yönetiminde daima erkeğin yanında yer alıp gereken saygıyı görmüştür.

Bu duygu ve düşüncelerle Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle tebrik ediyor. Hiçbir kadınımızın haksızlığa uğramadığı aydınlık ve mutlu yarınlar diliyorum dedi."