Ağrı Gençlik Merkezi İdlib’li Çocukları Unutmadı

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren Ağrı Gençlik Merkezi Müdürlüğünce yürütülen kampanya kapsamında, İdlib’li çocuklara için sürpriz hediyeler hazırlandı.

Ağrı Gençlik Merkezi’nden anlamlı bir faaliyet daha. Ağrı Gençlik Merkezi Gönüllüleri İdlibli çocukları unutmadı.

Ağrı Gençlik Merkezi gönüllü gençleri, Tekstil Teknolojisi Atölyesinde İdlibli çocuklar için elbiseler dikip, bezden bebekler yaptılar.

Kurs sorumlusu Şengül Özbilgi, İdlib'de en büyük zorluğu kadın ve çocukların yaşadığını belirterek şunları söyledi; “Onların yardım çağrısına ses olmak için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirten Özbilgi, "Biz İdlib'deki arkadaşlarımıza etek, çocuklara da oyuncak ve pantolon yapıyoruz. Burada kurstaki annelerle beraber düşündük. Oradaki çocukların oyuncaklarla oyun oynama hakları olduğunu düşündük." ifadelerini kullandı.

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Cihan Demir; Gençlik ve Spor Bakanlığımızın başlatmış olduğu “2020 Gönüllülük Yılı” kapsamında gönüllü gençlerimizin sosyal faaliyetleri devam ediyor. Ağrı Gençlik Merkezimiz çok anlamlı bir çalışma örneği sergiledi. Ben buradan öncelikle bu işin düşünülüp uygulanmasında emekleri olan, Gençlik Liderlerimiz ve tüm personellerimize, Gönüllü Gençlerimize, tüm mazlumlar adına teşekkür ediyorum.”

Yapılan çalışmalar ve toplanan diğer yardımlar en kısa sürede Türk Kızılayı aracılığıyla İdlibli kardeşlerimize ulaştırmaya çalışacağız. Emeği geçen herkese teşekkür tekrardan çok ediyoruz.