Ağrı’lı Tenisçiler Başarıya Doymuyor

 

Ağrı’lı Tenisçiler Malatya’da düzenlenen turnuvada 1 şampiyonluk ikide ikincilik elde ederek yeni bir başarıya daha imza attılar.

Türkiye Tenis Federasyonunun Ulusal faaliyet programında yer alan, Büyükler Hafta Sonu Turnuvası 15- 18 Kasım 2020 tarihleri arasında Malatya’da yapıldı. Turnuvaya; Adıyaman, Ağrı, Diyarbakır, Erzincan, İzmir, Kahramanmaraş, Malatya ve Siirt illerinden toplam 41 sporcu katıldı.

Ağrı’dan turnuvaya 7 sporcu antrenör Fırat Balkis yönetiminde katılım sağladı. Birbirinden çekişmeli geçen müsabakalar sonunda dereceye giren Ağrı’lı tenisçilerden; Mehmet Semih Aslan 1. Grupta ikinci, Yusuf Arslan 2.Grupta şampiyon ve Vedat Armağan ise 2.Grupta ikinci olma başarısı gösterdi.

İl Müdürü Demir’den Tebrik

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Cihan Demir, Ağrı’ya bir şampiyonluk ve ikide ikincilik kazandıran sporcuları ve antrenörlerini, elde ettikleri başarılarından dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

İl Müdürü Demir, yeni yapılan kapalı tenis kortu sayesinde sporcuların kış mevsiminde de daha sıcak bir ortamda antrenmanlarına devam edeceklerini belirtti.