Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Aziz Sinan Alp,"10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında gazetecilerin önemli bir görevi yerine getirdiğini belirtti.

Basın mensuplarımızın, Ülkemiz ve İlimizin sorunlarını objektif bir şekilde kamuoyuna aktararak toplumsal sorunlar karşısında kamuoyu oluşturmak, etkin çözüm önerileri ile demokrasinin güçlenmesine, gelişmesine ve daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olmak gibi önemli bir görevi bulunmaktadır.

 Basın kuruluşları ve basın çalışanları, demokrasi ve evrensel değerlere bağlı, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, hızlı ve objektif habercilik anlayışı ile yüklendikleri bu görevi, layıkıyla yerine getirerek kamu vicdanını aydınlatan ışık olmaya devam etmektedirler. Bu önemli görevi yerine getirirken sadece ilimizde olan gelişmeler konusunda halkımızı bilgilendirmekle kalmayıp, ilimizin kültürel, sosyal, turizm ve ekonomik anlamda tanıtımına da önemli katkılar sağlamaktadırlar.

 Bu duygu ve düşüncelerle, Ağrı’lı gazeteciler başta olmak üzere tüm medya mensuplarının ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum dedi”.