AĞRI’ DA 19 MAYIS KUTLAMA PROGRAMI

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Ağrı’da törenle kutlandı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı töreni, Abide meydanındaki Atatürk anıtına çelenk konulması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V. Cemil Budak bir konuşma yaptı. Budak; Binlerce şehit vererek, sıkıntı ve yokluklar içinde, büyük özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti sizlere emanettir. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak, en başta gelen görev ve sorumluluğunuz olmalıdır.

Bugün de vazgeçilmez güç kaynağımız olan “Milli İrade”nin yaşatılması için hepimize ve özellikle de Atatürk'ün 19 Mayıs'ı armağan ettiği siz gençlere büyük görevler düşmektedir.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; siz gençlerimizin bayramını tebrik ediyorum dedi.

Gerçekleşen törene, İl Müdür V. Cemil Budak, şube müdürleri, antrenörler, sporcular ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

 

AĞRI VALİSİ MUSA IŞIN SPORCULARI KABUL ETTİ

 

Ağrı Valisi Musa Işın, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle sporcuları makamında kabul etti.

Kendisine sunulan Türk Bayrağını öperek teslim alan Vali Işın, Türkiye şampiyonlarında çeşitli dallarda dereceye girmiş sporcuların bayramını kutladı.

Burada sporcuların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutlayan Işın; Sizlerle gurur duyuyoruz. Sporda göstermiş olduğunuz üstün performanstan dolayı sizi ve antrenörlerinizi tebrik ediyorum. Sporunuzu sakın bırakmayın. Spor yaparken ayın zamanda derslerinizde de geri kalmayın. Sporda ki performansı derslerinizde de gösterin. Çünkü spor kadar okul derslerinizde önemlidir dedi.

Gerçekleşen ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V. Cemil Budak tarafından Vali Işın’a spor ayakkabı ve eşofman takımı hediye edilirken Vali Işın da, sporculara çeşitli hediyeler verdi.

Ziyaret çekilen hatıra resmi ile son buldu.