15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Ağrı Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Tenis Federasyonu İl Temsilciliği “15 Temmuz Demokrasi Şehitleri” anısına Tenis turnuvası düzenledi.

Tenis kortlarında düzenlenen turnuvada 50 sporcu, 15 Temmuz Şehitleri için ter döktü. Turnuva sonunda dereceye giren sporcular için madalya ve kupa töreni düzenlendi. Sporculara madalya ve kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V. Cemil Budak, Özel Yaşam Hastanesi Baş Hekimi uzman Doktor Doğan Kartal, Tenis İl Temsilcisi Fırat Balkis takdim etti.

Ayrıca Ödül töreninin de spora ve sporculara desteklerinden dolayı Özel Yaşam Hastanesi Baş Hekimi uzman Doktor Hakan Kartal’a İl Müdür V. Cemil Budak tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.  Tenis İl Temsilcisi Fırat Balkis ise Tenis Federasyonu adına 15 Temmuz Şehitleri anısına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü teşekkür plaketini Cemil Budak’a takdim etti.İl Müdür V. Cemil Budak, yapmış olduğu açıklamada; Özel Yaşam Hastanesi Baş Hekimi uzman Doktor Doğan beye örnek teşkil eden davranışından dolayı spor camiası adına çok teşekkür ediyorum dedi.

Program çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.