Bayan Futbol Takımından İl Müdürü Alp’e Plaket

 

 

Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı Ağrı Şube Başkanı Vefa Çelik, bayan futbolcular ve antrenörleri Halit Çelen ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp’ı ziyaret etti.

Geçen yıl kurulan ve ilk yılında gösterdiği performansla büyük bir beğeni toplayan ASP GSK Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3. Lig 7. Grupta 15 puanla 2 inci sırada yer alıyor.

Bu başarılı bayan futbol takımının, vefalı şube başkanı Vefa Çelik sezon boyunca kendilerine maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp’a ve Spor Şube Müdürü Cemil Budak’a teşekkür plaketi takdim etti.

 Takımın başarısı hakkında il müdürü Alp’e kısa bilgi veren şube başkanı Vefa Çelik; Geçen yıl kurulan bayan futbol takımımız Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3. Lig 7. Grupta 15 puanla 2 inci sırada yer alıyor. Kısa zaman içinde büyük başarılara imza attıklarını belirten Çelik, bu başarıda bizden desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Aziz Sinan Alp’a ve Spor Şube Müdürümüz Cemil Budak’a çok teşekkür ediyoruz. Hedeflerinin Ligi ikinci bitirip, 2. lig playoff turuna kalmak ve son 2 maçta 6 puan toplamaktır. Antrenörümüz Halit Çelen gerçekten çok başarılı. İnşallah her beraber hedefimize ulaşacağız dedi.

İl Müdürü Alp ise yapmış olduğu açıklamada; Anlamla ziyaretlerinden dolayı şube başkanı Çelik’e ve bayan futbol takımına teşekkür eden Alp, Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımının başarılarını takip ediyoruz.  İmkânlarımız doğrultusunda tüm kulüp ve sporcularımıza maddi ve manevi desteklerimiz devam edecektir. Bayan futbol takımımızın başarılarını arttırarak sürekli devam ettireceklerine yürekten inanıyorum. En kısa sürede takımın futbol müsabakalarını izleyeceğini belirtin Alp, antrenmanları da ziyaret edeceğini sözlerine ekledi.

Konuşmalardan sonra şube başkanı Vefa Çelik sezon boyunca kendilerine maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp’a ve Spor Şube Müdürü Cemil Budak’a teşekkür plaketini takdim etti.

İl Müdürü Alp ise futbolculara çeşitli hediyeler takdim etti.