Sevgili Öğrenciler Değerli veliler;

2018-2019 eğitim öğretim birinci döneminde yoğun bir ders programına kısa bir ara veren öğrencilerin, 2. Yarıyıla hem zihinsel, hem de fiziksel olarak zinde girmeleri için spor yapmaları öneriliyor.

Çocukların 15 gün tatilin eğlenceli şekilde geçirmeleri için Alanında uzman antrenörler öğrencileri beklemeye başladı. Tatil boyunca 05-18 yaş arasındaki çocuklar, 20’nin üzerinde branşta spor yapma imkânı bulacak.

Çocuklarımız aylardır sınav stresi altında yoğun günler geçirdi. Bu kısa tatili en iyi şekilde değerlendirmeleri konusunda siz anne-babalar yönlendirici olmalı, stres atmalarına yardım etmelisiniz. Çocuklarımız, Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan birbirinden modern tesislerimizde onlarca branşta spor yapabilirler.

Çocuklarımız kötü alışkanlıklardan uzaklaşması, gün boyunca evde oturup bilgisayar veya cep telefonun başında zaman geçirmelerinin hareketsiz yaşam ve teknolojik aletlerin beyine verdiği zararlar göz önüne alınınca oldukça yanlış bir tercih olduğunun hepimiz farkındayız.

Ücretsiz kurslarımızda çocuklar, istediği branşta spor yapma ve tatilini eğlenceli şekilde geçirme imkânı bulacaktır.

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü