AĞRI’LI ÖMER ÇEÇEN ENGEL TANIMIYOR

Ağrı’lı Milli sporcu Ömer Çeçen İstanbul’da katıldığı Vücut Geliştirme ve Fitnes Türkiye Şampiyonasında bedensel engellilerde Türkiye Şampiyonu oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Vücut Geliştirme ve Fitnes Federasyonu tarafından TÜYAP'taki Spor ve Aktif Yaşam Fuarı'nda düzenlenen şampiyonaya 400'den fazla sporcu katıldı. 14-17 Nisan tarihlerinde Spor Toto sponsorluğunda düzenlenen şampiyonada yarışmacılar en yüksek puanı alarak finale kalmak için mücadele verdi.

Ömer Çeçen şampiyonada hem Ağrı ilini hem de Doğu Anadolu bölgesini temsil eden tek sporcuydu.  Yarışmada finale kalan Ömer Çeçen Türkiye Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım seçmelerinde Türkiye şampiyonu olarak yeni bir zafere daha imza attı.

ÖMER ÇEÇEN’E ÇİÇEKLİ KARŞILAMA

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan ALP, Şube Müdürleri, antrenörler ve sporcular İstanbul’da katıldığı Vücut Geliştirme ve Fitnes Türkiye Şampiyonasında bedensel engellilerde Türkiye Şampiyonu olan Ömer Çeçen’i Şehir otogarında çiçekle karşıladı.

İl Müdürü Aziz Sinan Alp yapmış olduğu açıklamada; Başarılı sporcumuz Ömer Çeçen,  ilimiz Ağrı’yı ve Doğu Anadolu bölgemizi en güzel şekilde temsil ederek gurur kaynağımız olmuştur. Milli sporcumuz Ömer bedensel engelli olarak katıldığı şampiyonada neler başarabileceklerini bir kez daha bizlere gösterdi. Başarılarının diğer sporculara da örnek teşkil etmesini temenni ediyorum. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman engelli sporcuları desteklemeye devam edeceğiz. Bu başarıda emeği geçen antrenörümüz Çetin Demire sporcumuzu ve ailelerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum dedi.