Ağrı Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve çeşitli etkinliklerle kutlanan “Gençlik Haftası” coşkusu devam ediyor. Her yaştan vatandaşın ilgi gösterdiği ve renkli görüntülere sahne olan etkinlikler kapsamında Merkez amatör sentetik futbol sahasında çok sayıda öğrenci ve velilerin katılımıyla uçurtma şenliği, halat çekme ve çuval yarışı etkinlikleri yapıldı.

Merkez Amatör Sentetik Futbol Sahasında düzenlenen Uçurtma şenliğinde çocuklar doyasıya eğlendi. Şenliğe katılan çocuklara 200 uçurtma dağıtıldı. Rengârenk uçurtmalarla gökyüzünü süsleyen çocuklar ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Halat çekme ve Çuval yarışı oyununda ise çocuklar arasında kıyasıya mücadele vardı. Halat çekme oyununa velilerinde dahil olması eğlenceye renk kattı.

Etkinlik hakkında bilgi veren İl Müdür V. Cemil Budak, Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında uçurtma şenliği, halat çekme ve çuval yarışı oyununu düzenledik. Uçurtma Şenliğimizde 200 uçurtma dağıttık. Çocuklarımız velileri ile birlikte keyifle uçurtmalarını gökyüzü ile buluşturdular. Bu etkinliklerimizde emeği geçen İzci il temsilcimiz Recep Kasar’ a çok teşekkür ederim. Böyle bir etkinlik düzenlendiği için çocuklar ve velileri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ettiler.