Farplas A.Ş. Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Büyükkuşoğlu’u Ağrı’lı başarılı tenisçileri sevindirdi. Sosyal medya üzerinden ve basından Ağrı’lı tenisçilerin çalışmalarını ve başarılarını takip eden Büyükkuşoğlu, 30 tenisçiye eşofman takımı ve spor ayakkabı hediye etti. Tenis kortunda gerçekleşen tören ile gönderilen hediyelerini, Ağrı Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp’tan alan Tenisçilerin mutlulukları gözlerinden okundu.

İL MÜDÜRÜ ALP; SPORUN GELİŞİMİ İÇİN BU DESTEKLER ÇOK ÖNEMLİ

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, yapmış olduğu açıklamada; Sporun daha çok gelişmesi için bu tür maddi desteklerin çok önemli olduğunu belirtti.

Sporcular ve antrenörleri adına Farplas A.Ş. Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Büyükkuşoğlu’na teşekkür eden Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp; Sporculara yapılan bu tür destekler sporun tabana yayılması için çok önemli bir davranıştır. Gençlerimizin hem zamanlarını değerlendirme hem de ilerde profesyonel sporcu olma hayallerine ulaşma yönündeki çabalarında buradaki tesislerimizle katkı sunuyoruz. Burada tabi ki Zeki Büyükkuşoğlu gibi spora yardım ve katkı yapanları unutmamak gerekir. Hep birlikte ilimizdeki spor ruhunun daha ileriye götürülmesi, sporcu sayısının arttırılması için çalışıyoruz.

Hedeflerimiz arasında geleceğin başarılı sporcularını seçip profesyonel sporcu yetiştirilmesi için çalışmalarımızda var. İnşallah projemizi başarılı bir şekilde yürüteceğiz. Bu anlamda spora katkısı olan başta Sayın Zeki Büyükkuşoğlu’na ve tüm herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 

TENİS ANTRENÖRÜ BALKİS’TEN BÜYÜKKUŞOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Tenis antrenörü Fırat Balkis ise yapmış olduğu açıklamada; Tenisçilerimize desteklerini esirgemediği için Farplas A.Ş. Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Büyükkuşoğlu’una çok teşekkür ediyoruz. Bu destek sporcularımı çok sevindirdi. Eminim ki bu sevinçleri başarılını tetikleyecektir. Sporcularım adına tekrardan Sayın Büyükkuşoğlu’na katkılarından dolayı teşekkür ediyorum dedi.