Ağrı Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kredi Yurtlar Kurumunda kalan öğrencilere yönelik Sosyal faaliyetler kapsamında, Küpkıran kayak tesisinde ağırladı. Kyk’lı öğrenciler küpkıran kayak tesisinde antrenörler yönetiminde doyasıya eğlendi. İki seansta gerçekleşen etkinlikte 100 öğrenci faydalandı.

Konu hakkında açıklamalarda bulun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp;“Kayak tesisimiz hafta içi ve hafta sonu sürekli açık. Şuanda kar yağışı var ve kış sezonun kış turizmi için uzun vadeli olacağını düşünüyoruz. Tesisimiz Ağrı’lı vatandaşlarımızın ve diğer komşu illerimizin hizmetinde. Herkes istediği zaman gelip burada kayabilir. Kayak turizmine gerekli katkıyı sağlayabilirler. Bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz. Kayak Tesisimizde bugünde Kredi Yurtlar Kurumunda kalan öğrencilerimizi ağırlardık. Buradaki amacımız; hem öğrencilerin ders yoğunluğundan bir nebze uzaklaşarak stres atması, hem de mezun olduktan sonra Ağrı’ya ait güzel anılarla memleketlerine dönerek şehrimizin tanıtımına katkıda bulunmalarını sağlamak olduğunu belirtti. Alp, ayrıca kyk öğrencilerimiz için voleybol, badminton ve masa tenisi branşlarından da turnuvalar yapıldığını söyledi.

Kyk öğrencileri ise etkinlikten dolayı memnun olduklarını belirterek, İl Müdürlüğüne ve tüm tesis çalışanlarına teşekkür etti.

Düzenlenen faaliyete; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Kredi Yurtlar Kurum Müdürü Selahattin Han, Tesisler Şube Müdürü Cemil Budak, antrenörler ve kyk öğrencileri hazır bulundu.