Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cihan Demir’in “24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı”

 

Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı yarına hazırlarken hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, ömrünü ve hayallerini bu ülkenin evlatlarına adayan ve yıllar geçse de gönül bağımızı hiç koparmadığımız kıymetli öğretmenlerimizi  "Öğretmenler Günü" vesilesiyle sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Meslek hayatı boyunca her öğrencisine tek ve biricik olduğunu hissettiren, onların ruhundaki ateşi yangına dönüştüren güçlü karakterler inşa eden öğretmenlerimiz iyi ki varsınız. Yarınlarımızın ümidi öğrencilerimizi vatanını seven, insan hakları ve demokrasiyi özümsemiş, aklın ve bilimin ışığında milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bireyler olarak yetişmesi için görevini fedakârca ifa eden öğretmenlerimizin hakkı ödenmez.

Bu düşüncelerle, Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik unvanının verildiği bugünde, öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü gönülden tebrik ederken emekli öğretmenlerimize sağlık, terör saldırılarında kaybettiğimiz şehitlerimiz başta olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.