İl Müdürü Fedai Din, Federasyon İl Temsilcileri İle Toplantı Yaptı

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din, federasyon il temsilcileri ile bilgilendirme toplantısında İl Müdürlüğü konferans Salonunda bir araya geldi.

2023 yılı içerisinde sporcu sayıları ve düzenlenen ulusal ve uluslararası müsabakalardaki artışlar, altyapı çalışmaları ve tesisleşme hamleleriyle spor kenti kimliği kazanan Ağrı’da, elde edilen başarıların artması için yürütülen çalışmalar masaya yatırıldı. 2024 yılı hedeflerinin masaya yatırıldığı toplantıda konuşan İl Müdürü Fedai Din, Federasyon İl Temsilcilerinin altyapı çalışmalarına daha fazla önem vermesini ve elit sporcuları bizzat takip etmelerini söyledi.

Spor ve Gençlik için tüm temsilcilerin çok çalışması gerektiğini ifade eden Din, kalıcı işler yaparak sporda daha aktif dönemleri sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

 Din; Çocuklar ve Gençlik bizim geleceğimizdir. Çocuklarımızı ve gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan ve ortamlardan uzaklaştırmak hepimizin asli görevidir. Onları sporun içine çekerek, spor salonlarımıza, gençlik merkezlerimize ve sahalarımıza gelmelerini sağlayarak bu olumsuz tablonun önüne geçebiliriz.

Faaliyet gösterilen branşlarda bugüne kadar Türkiye, Avrupa ve dünya şampiyonasında mücadele eden ve başarılar kazanan sporcular yetiştirmenin gururunu yaşadıklarını dile getiren Din, kentte gerçekleştirilen tüm sportif faaliyetlerde branş il temsilcilerimiz önemli bir rol oynadığının altını çizdi.

Din; “Ağrılı gençlerimizin daha fazla spor yapmasını, 7’den 70’e tüm halkımıza ulaşabileceğimiz faaliyetlerle katılımları artırmak istiyoruz. Kentte farklı spor dallarında ses getirecek projeler yapmayı istiyoruz. Bu projeleri de tüm federasyonlarımızla birlikte hareket ederek, etkin bir biçimde gerçekleştireceğimize inanıyorum.Tesis kapılarının; federasyonların faaliyetlerine, okul ve spor kulübü çalışmalarına, antrenör ve hakem eğitmenlerine her zaman açık olduğunun altını çizen İl Müdürü Din, yeni dönemde gerçekleştirecekleri çalışmalarla ilgili federasyon il temsilcilerine başarılar diledi. Federasyon temsilcileriyle yeni projeler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak toplantı sona erdi.

Toplantıda Spor Hizmetleri Müdürü Cemil Budak ve Spor Şube Müdürü Turan Tunç’ta yer aldı.