Vali Mustafa Koç, Ağrı Gençlik Merkezini Ziyaret Etti

 

Ağrı Valisi Mustafa Koç, 'GSB Gençlik Yaz Okulları' kapsamında Ağrı Gençlik Merkezinde devam eden kursları ziyaret ederek gençlerle bir araya geldi.

Gençlik Merkezinin faaliyetlerini yerinde inceleyen Vali Koç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi 'den yürütülen kurslar ve faaliyetler hakkında bilgiler aldı.

Vali Koç, Gençlerin gelişimine katkı sağlamak, yeteneklerini ortaya çıkarmalarına destek olmak ve sosyal etkileşimlerini artırmak amacıyla düzenlenen etkinlikleri yakından takip etti.

Gençlerle yakından ilgilenerek sohbet eden Vali Koç, onların görüşlerini dinleyerek ihtiyaç ve beklentilerini değerlendirdi.

Gençlik merkezinde gerçekleştirilen spor, sanat, kültür ve eğitim faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Koç, gençlerin bu tür aktiviteler aracılığıyla kendilerini geliştirmelerini desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.

Ayrıca, gençlerin geleceğe daha güvenli ve donanımlı bir şekilde hazırlanmalarını sağlamak adına valilik olarak gençlik merkezlerine verdikleri önemi vurguladı.

Vali Mustafa Koç'a ziyaretlerinde, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi ile Hizmet Müdürleri eşlik etti.