Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir Ağrı’da

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir Ağrı’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir'e Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din eşlik ederek Ağrı’daki Yurtlar hakkında bilgiler verdi. Özdemir ilk olarak, Ağrı Kız Yurdunda inceleme ve denetimlerde bulunarak İl Müdürü Din’den yurtların genel durumu hakkında bilgi aldı.

Yurt -Time Öğrencileri Bir Araya Geldi

Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din ile birlikte, Ağrı Kız Öğrenci toplantı salonunda Yurt-Time öğrencileri ve öğrenci temsilcileri ile bir araya geldi.

Buluşmada gençlerin sosyal ve maddi anlamda desteklenmesi, spora teşvik edilmesi, çalışma hayatına hazırlanmaları, genç istihdamına katkı sunulması ve yurtlara aidiyet duygusunun güçlendirilmesi konuları görüşüldü.

Toplantı sonunda Yurt Time Projesine katılan öğrencilerle yakından ilgilenen Özdemir, öğrencilerin görüş ve önerilerini dinledi.

Ağrı GSB Ailesiyle Toplantı

Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Ağrı GSB ailesi ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıya; Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din, Yurt Hizmetleri Müdürü Nesim Aydın, Spor Hizmetleri Müdürü Cemil Budak, Gençlik Hizmetleri Müdürü Ebru Duru, Yurt Hizmetleri Birimi, Eğitim Araştırma Koordinasyon Birimi, Yurt Müdürleri, Yurt Eğitim Sorumluları, Manevi Rehberler, Psikologlar ve Gençlik Merkezi Koordinatörleri katıldı.

Yapılan toplantıda yurtlar ve yurtlarda yapılan eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler hakkında detaylı bilgiler alan Özdemir, yurt müdürlerinin istek talep ve önerilerini de not aldı.